Том Круз получи контузия по време на опасна сцена за шестия филм

...
Том Круз получи контузия по време на опасна сцена за шестия филм
Коментари Харесай

Том Круз се контузи по време на снимките на „Мисията невъзможна 6“

Том Круз получи травма по време на опасна сцена за шестия филм от поредицата „ Мисията невъзможна “, съобщи  " Гардиан ".

Кадри демонстрират, по какъв начин, до момента в който скача от покрива на една постройка към покрива на друга с защитен колан, Круз се удря във фасадата на постройката. Актьорът съумял да стигне до екипа, само че куцал съществено и прекратил фотосите.

Все още не е известно каква е степента на пострадване на Круз или дали е настанен в болница.

Круиз е един от дребното холивудски артисти, които сами извършват съвсем всички рискови подиуми и се възползват рядко от услугите на каскадьорите.

През 2011 година артистът се спусна по небостъргача Бурш Калифа в Дубай, сега най-високата постройка в света, за сцена от „ Мисията невъзможна: Ефект Фантом “. А през 2015 година, по време на фотосите на „ Мисията невъзможна: Престъпна акция “, бе прикован към самолета Еърбъс 400, до момента в който излетява.

„ Мисията невъзможна 6 “ ще бъде пуснат по кината през юли 2018 година Филмът е режисиран от Кристофър Маккуари, който преди този момент е работил с Круз и в предходна част на поредицата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР